Diensten

De juiste organisatiespecialist tijdelijk in huis... Dat loont!

Begeleiding in het voortraject van aanbestedingen is de invulling A t/m M. De invulling M t/m Z is niet minder belangrijk, evenals een goede begeleiding op het gebied van organisatie optimalisatie daar waar nodig.

De unieke werkwijze met behulp van detachering maakt dat we de juiste specialist letterlijk bij u in huis plaatsen. Daarbij werken we altijd vanuit onze 5 kernwaarden:

  • Adviseren én begeleiden
  • Up-to date kennis van bedrijfskunde
  • Ervaring binnen de specifieke branche
  • Flexibiliteit
  • Scherpe tarieven

Uiteraard is dit een eenvoudige verkorte weergave van de te nemen acties. De fases worden verder uitgewerkt, waarbij uw adviseur de casus uitwerkt, juridische aspecten van het traject analyseert, het traject gaat plannen in overleg met u, de financiële project analyse en de uiteindelijke doorvoering van de besluiten zal bewerkstelligen.

Om de kwaliteit van het juridische kader te waarborgen, faciliteert OrganisatieAdviesgroep eveneens juridische specialisten van betrokken advocatenkantoren. Echter ook met betrekking tot voorwaarden, eisen, wensen, ARBO, arbeid, ISO, richtlijnen en regelgeving stellen wij praktijkgerichte specialisten ter beschikking. Op uurbasis of op basis van fixed price zal de jurist of adviseur bij behoefte en indien nodig, de bedrijfsvoering grondig beoordelen. Dit is in veel gevallen noodzakelijk om aan bepaalde criteria te voldoen.

Organisatieadvies voor het MKB

Voor het Midden- en kleinbedrijf (MKB) worden het steeds turbulentere jaren om je te onderscheiden ten opzichte van de concurrent. Veel MKB’ers hebben daarbij te kampen met de economische perikelen door toedoen van de recessie. Ook positieve ontwikkelingen door bijvoorbeeld het verkrijgen van een gegunde aanbesteding kunnen leiden tot nieuwe uitdagingen, zoals een goede invulling van projectmanagement. Maar hoe lost u uw bedrijfsuitdagingen nu op? Daar helpt OrganisatieAdviesgroep u mee.

Lees meer over organisatiesadvies voor het midden- en kleinbedrijf

Organisatieadvies voor de overheid

Vanuit (semi)overheden wordt er steeds meer gevraagd van u. Gemeenten, provincies en overheid gedomineerde instanties moeten meer en meer commercieel denken en ernaar handelen. Evenals bij aanbestedingen staan kwaliteit en kostenbesparingen daarbij centraal. OrganisatieAdviesgroep ondersteunt overheden en semi-overheden bij organisatorische uitdagingen. Dankzij de specifieke vakkennis van onze specialisten kunt u altijd rekenen op een objectief vakkundig advies om de organisatiestructuur te verbeteren met alle voordelen van dien. Een advies waar uw organisatie op korte én lange termijn van profiteert. Want kwalitatief hoogwaardige input levert kwalitatieve hoogwaardige output op.

Lees meer over organisatiesadvies voor overheden en semioverheden

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u weten wat we precies voor uw organisatie kunnen betekenen? Of wilt u een
vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.