Overheid

Organisatieadvies van topkwaliteit levert directe voordelen op

Voor iedere (semi)overheidsinstantie is goed huisvaderschap “slechts” stap 1. Uiteindelijk draait het immers om de kwaliteit van de output en alles wat daaruit voortkomt: Ethisch omgaan met publiekgeld. De kwaliteit van de organisatiestructuur heeft hier een grote invloed op. Een gedegen organisatiestructuur levert namelijk een gedegen ‘efficiency’ en uiteindelijk een toenemende effectiviteit op die zich bijvoorbeeld vertaald in een acceptabele Total Cost of Ownership. Het resultaat? Kwaliteitsverbetering voor de inkoopafdeling en een betere financiële positie van de organisatie. Op korte én lange termijn.

 

Organisatieadvies voor overheden en semioverheden

Beschikt uw organisatie niet over een externe objectieve specalist zonder tunnelvisie of bedrijfsblindheid met specifieke kennis van bepaalde materie? Of ontbreek het (tijdelijk) aan capaciteit? OrganisatieAdviesgroep ontzorgt en ondersteunt overheden en semi-overheden in uiteenlopende trajecten gericht op praktische taken ter ondersteuning. Niet met advies op afstand, maar met een gedetacheerde adviseur bij u op de werkvloer.

 

Doeltreffendheid

Vanuit een goed behoefte-inventarisatie realiseert uw persoonlijke adviseur een gedegen traject. OrganisatieAdviesgroep staat garant voor bruikbaar advies waar u om vraagt, zodat u kunt rekenen op doeltreffende efforts. Dat bespaart overbodig werk, levert financieel op en komt de kwaliteit van de producten of dienstverlening ten goede.

Lees meer over de werkwijze van onze adviseurs.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u weten wat we precies voor uw organisatie kunnen betekenen? Of wilt u een
vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.