Midden- en Kleinbedrijf

MKB’ers verbeteren hun bedrijfsresultaten met een succesvol organisatieadvies

Wij spreken uit ervaring als wij zeggen dat ondernemers in het MKB nog vaak denken dat het niet nodig is om vroegtijdig de bedrijfsvoering te optimaliseren dan wel bij te stellen in plaats van pas actie te ondernemen als het al bijna te laat is met alle gevolgen van dien. Anticiperen en met het oog op voortschrijdend inzicht signalen opvangen is de kunst. Een onterechte gedachte om te doen wat je doet! De afgelopen jaren en nog steeds, is er namelijk veel veranderd binnen het zakelijk leven. Veranderingen die het midden- en kleinbedrijf bedreigen maar ook kansen biedt om succesvol te worden en, nog veel belangrijker, te blijven. Met als resultaat: een continue verbetering van het bedrijfsresultaat.

 

Organisatieadvies voor het MKB

Beschikt uw bedrijf niet over de benodigde knowhow? Of ontbreekt het aan capaciteit? OrganisatieAdviesgroep ontzorgt het Midden- en Kleinbedrijf:

  • advies in het traject van projectimplementaties voortvloeiende uit aanbestedingen  en organisatiedeskundig advies
  • detachering van de juiste specialisme op de juiste plek

 

Optimaal organisatieadvies

Wij laten het dus niet bij advies op afstand. Uw persoonlijke adviseur begeleidt uw onderneming bij het realiseren van een optimaal bedrijfsresultaat. Analytische en pragmatische kennis van organisatiekunde in het algemeeen en vakkennis wroden gecombineerd met specifieke branchekennis. Zo vergroot OrganisatieAdviesgroep de kans op meer stabiliteit en daarmee commerciele slagkracht van uw onderneming.

Lees meer over de werkwijze van onze adviseurs

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u weten wat we precies voor uw organisatie kunnen betekenen? Of wilt u een
vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.