Historie

AanbestedingsAdviesgroep B.V. is in het jaar 2013 opgericht door nog een andere initiatiefnemer, namelijk: Personeel Selectief te Genemuiden. Personeel Selectief is een gespecialiseerd werving & selectiebureau die momenteel onze partner adviseurs kan detacheren.

In navolging op het concept van AanbestedingsAdviesgroep B.V. en vanuit gezamenlijke expertise en gevoel voor ondernemerschap, is in het jaar 2014 OrganisatieAdviesgroep opgericht die zich toelegt op de bemiddeling, plaatsing en coördinatie van experts op het gebied van zowel (ad interim) bedrijfsvoering als ondernemerschap.

Volgens de visie van OrganisatieAdviesgroep is er nog veel werk te verrichten binnen gezond entrapreneurship en entrepreneurship. Organisaties worden tegenwoordig geconfronteerd met veel rompslomp en blootgesteld aan moeilijke beslissingen. Dit vormt voor werkgevers/ondernemers vaak een hoge drempel qua daadkracht.

Sinds het jaar 2017 is het pallet uitgebreid met ProductAdviesgroep en zijn beide bedrijfsonderdelen (A.A.g. & O.A.g.) volledig overgenomen door JKdynamiek omdat, naast specialistische conceptuele diensten, de vraag naar specifieke fysieke producten groeiende is.

JKdynamiek met haar team/achterban van partneradviseurs, -specialisten en -juristen biedt in de meeste gevallen uitkomst voor dynamische vraagstukken.

Wij verwelkomen u graag!