Na ASML wil de Tweede Kamer geen Chinezen in aanbesteding 5G

De diefstal van bedrijfsgeheimen bij ASML door Chinese medewerkers komt op een politiek gevoelig moment naar buiten. Het kabinet moet volgende maand beslissen of het een harde lijn wil trekken tegen de invloed van door de Chinese staat gesteunde bedrijven. De politieke druk neemt toe om Chinese bedrijven beperkingen op te leggen.

Related posts

Na ASML wil de Tweede Kamer geen Chinezen in aanbesteding 5G

De diefstal van bedrijfsgeheimen bij ASML door Chinese medewerkers komt op een politiek gevoelig moment naar buiten. Het kabinet moet volgende maand beslissen of het een harde lijn wil trekken tegen de invloed van door de Chinese staat gesteunde bedrijven. De politieke druk neemt toe om Chinese bedrijven beperkingen op te leggen.

Related posts