Circulaire kantoorinrichting: van kosten naar waarde

Nogal wat aanbestedende diensten kiezen voor kantoorinrichting om hun eerste ervaringen op te doen met circulair inkopen. Belangrijke reden hiervoor is dat de markt ten aanzien van circulariteit al relatief flinke stappen heeft gezet met een aansprekend aanbod van circulair kantoormeubilair en inrichtings- en serviceconcepten. Voor veel deelnemers komt de start het van Leernetwerk Circulaire Kantoorinrichting dan ook mooi op tijd. Ze zijn net begonnen of staan aan de vooravond van grote inkooptrajecten, waarin het begrip circulair centraal staat.

Related posts

Circulaire kantoorinrichting: van kosten naar waarde

Nogal wat aanbestedende diensten kiezen voor kantoorinrichting om hun eerste ervaringen op te doen met circulair inkopen. Belangrijke reden hiervoor is dat de markt ten aanzien van circulariteit al relatief flinke stappen heeft gezet met een aansprekend aanbod van circulair kantoormeubilair en inrichtings- en serviceconcepten. Voor veel deelnemers komt de start het van Leernetwerk Circulaire Kantoorinrichting dan ook mooi op tijd. Ze zijn net begonnen of staan aan de vooravond van grote inkooptrajecten, waarin het begrip circulair centraal staat.

Related posts