Let op: onvolledige ZIP-bestanden voor archivering

Aanbestedende diensten hebben de mogelijkheid hun aanbestedingsdossiers te exporteren als een zip-bestand, zodat zij deze kunnen archiveren. Helaas werkt deze functionaliteit niet goed.  in enkele gevallen worden de ZIP-bestanden niet aangemaakt of ontbreekt er informatie in het geëxporteerde dossier.

Dien geen nieuwe exporteerverzoeken in
TenderNed adviseert aanbestedende diensten om voorlopig geen nieuwe ZIP-bestanden aan te vragen met de zogenoemde Archiveerbutton. Wij kunnen de volledigheid van uw dossier niet garanderen. Momenteel onderzoeken we de oorzaak van het probleem.
Aanbestedende diensten die al een onvolledig bestand hebben ontvangen, hebben een bericht van onze servicedesk ontvangen. Zodra het probleem is opgelost, berichten we hierover op onze site.
 

Related posts