Nieuwe cursusomgeving TenderNed online

Er is een nieuwe cursusomgeving online beschikbaar, die exclusief bedoeld is voor het geven van trainingen in het gebruik van TenderNed. Het gaat om een functionele kopie van de applicatie, die na iedere release wordt geüpdatet. Toegang tot deze cursusomgeving TenderNed wordt gegeven aan training- en adviesbureaus die hiervoor een (nieuwe) licentie met TenderNed ondertekenen.
 

Gebruik maken van de cursusomgeving?
Alle trainings- en adviesbureaus die een licentie hadden voor de oude (off-line) cursusomgeving, zijn geïnformeerd. Wilt u als bureau of opleidingsinstelling gebruik maken van de cursusomgeving, mailt u dan naar servicedesk@tenderned.nl.

 

Trainings- en adviesbureaus ondernemingen
Trainings- en adviesbureaus aanbestedende diensten

Related posts