Een gehaktbal, kipfilet en soepvlees: in de zorgsector wordt veel vlees gegeten. Door patiënten en bewoners, maar ook door medewerkers en bezoekers. De invloed van deze dierlijke eiwitten op het milieu is enorm. In de Buyer Group 'Voeding in de zorg' hebben zorgaanbieders die voeding inkopen en hun toeleveranciers gewerkt aan een marktvisie waarin zij voor medewerkers, bezoekers, patiënten en bewoners een ambitie neer hebben gelegd op het thema eiwittransitie.
Share
Related posts
Geleerde lessen van de Buyer Group Circulaire windparken op land
Posted by :
Jeroen Kist
Invullen UEA verduidelijkt voor ondernemer
Posted by :
Jeroen Kist
Actuele uitspraken aanbestedingsrecht week 10
Posted by :
Jeroen Kist
Raadpleging richtlijnen voor Verordening Buitenlandse Subsidies gestart
Posted by :
Jeroen Kist
Publicatie UAV 2012 versie 2025
Posted by :
Jeroen Kist
Twee keer online inloopspreekuur actieplan MVOI
Posted by :
Jeroen Kist
Actuele uitspraken aanbestedingsrecht week 9
Posted by :
Jeroen Kist
Top 10 aanbestedingen met meeste inschrijvingen 2024
Posted by :
Jeroen Kist
Aanscherping Regeling bevordering schone wegvoertuigen per 1 januari 2026
Posted by :
Jeroen Kist
Overheden starten aanbestedingen het vaakst vlak voor kerst
Posted by :
Jeroen Kist