Een gehaktbal, kipfilet en soepvlees: in de zorgsector wordt veel vlees gegeten. Door patiënten en bewoners, maar ook door medewerkers en bezoekers. De invloed van deze dierlijke eiwitten op het milieu is enorm. In de Buyer Group 'Voeding in de zorg' hebben zorgaanbieders die voeding inkopen en hun toeleveranciers gewerkt aan een marktvisie waarin zij voor medewerkers, bezoekers, patiënten en bewoners een ambitie neer hebben gelegd op het thema eiwittransitie.
Share
Related posts
Actieplannen MVOI: waardevolle inspiratiebron
Posted by :
Jeroen Kist
Actuele uitspraken aanbestedingsrecht week 47
Posted by :
Jeroen Kist
CoP Digitale Innovaties : hoe koop je verantwoord algoritmes en AI in?
Posted by :
Jeroen Kist
Nieuwe adviezen Commissie van Aanbestedingsexperts
Posted by :
Jeroen Kist
Beter Aanbesteden Magazine editie 4 is uit!
Posted by :
Jeroen Kist
De impact van inkoop is groter dan je denkt
Posted by :
Jeroen Kist
Actuele uitspraken aanbestedingsrecht week 46
Posted by :
Jeroen Kist
Nieuwe drempelbedragen Europees aanbesteden 2024-2025 bekend
Posted by :
Jeroen Kist
Arnhem flink op stoom met CO2-besparing
Posted by :
Jeroen Kist
Gemeente Houten en Wageningen goede voorbeelden in duurzaam aanbesteden
Posted by :
Jeroen Kist