Een gehaktbal, kipfilet en soepvlees: in de zorgsector wordt veel vlees gegeten. Door patiënten en bewoners, maar ook door medewerkers en bezoekers. De invloed van deze dierlijke eiwitten op het milieu is enorm. In de Buyer Group 'Voeding in de zorg' hebben zorgaanbieders die voeding inkopen en hun toeleveranciers gewerkt aan een marktvisie waarin zij voor medewerkers, bezoekers, patiënten en bewoners een ambitie neer hebben gelegd op het thema eiwittransitie.
Share
Related posts
Biobased materialen in brainstormpods Rijkskantoor
Posted by :
Jeroen Kist
Gen AI biedt digitaal vooroplopende inkooporganisaties grote voordelen
Posted by :
Jeroen Kist
Nieuw advies Commissie van Aanbestedingsexperts
Posted by :
Jeroen Kist
Advies initiatiefwetsvoorstel provinciale inbesteding vervoerconcessies
Posted by :
Jeroen Kist
Doe mee met de enquête Beter Aanbesteden
Posted by :
Jeroen Kist
Circulair asfalteren met de Asphalt Recycling Train (ART)
Posted by :
Jeroen Kist
Meld je aan voor de training Samen aan de slag met het Ambitieweb
Posted by :
Jeroen Kist
Rotterdam en Erasmus MC kiezen voor inclusievere arbeidsmarkt
Posted by :
Jeroen Kist
Actuele uitspraken aanbestedingsrecht week 39
Posted by :
Jeroen Kist
Contractstandaarden Wmo 2015 beschikbaar
Posted by :
Jeroen Kist